Informativni dnevi za dodiplomski študij


IMG_8971_resize

 

14. in 15. februarja so potekali informativni dnevi za dodiplomski študij, na katerih so dijaki in dijakinje iz prve roke dobili informacije o študijskih programih na Fakulteti za družbene vede.

Ob 10.00 je potekala prva predstavitev fakultete v veliki dvorani, kjer je obiskovalce najprej nagovorila dekanja prof. dr. Monika Kalin Golob. Prodekanja za študijske zadeve izr. prof. dr. Katja Lozar-Manfreda je predstavila programe, predmetnik, prednosti fakultete ter možnosti za študij v tujini, predsednik Študentskega sveta FDV Kristjan Kos je poudaril pomen študentskih organov na fakulteti, ki pokrivajo področja vse od problematike do dogodkov in izobraževanj. Študentka 4. letnika novinarstva, novinarka pri Večeru in novinarska debitantka leta, Klara Širovnik, pa je predstavila svojo študijsko in karierno pot ter podala spodbudno popotnico dijakom in dijakinjam pri izbiri študija. 

Po skupni predstavitvi, so tutorke in tutorji s profesorji in nosilci programov predstavili posamezne študijske programe po predavalnicah. V Osrednji družboslovni knjižnici Jožeta Goričarja so za dijake in dijakinje pripravili tudi predstavitev največje družboslovne knjižnice pri nas. 

Ob 15. uri se je ponovno odvila predstavitev fakultete v veliki dvorani, ki so ji sledile predstavitve programov. Tako je bilo tudi v soboto - z začetkom v veliki dvorani ob 10.00. Knjižnica pa je obiskovalce sprejela na dnevu odprtih vrat. 

Podrobne informacije o študijskih programih in pogojih za vpis najdete na spletni strani Bodoči študent

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 14. februar 2020 | v kategoriji: Dogodek, FDV