Novice in obvestila

Za obdobje:

RSS

RSS

[Alumni FDV] Tjaša Ficko - sledite svojim sanjam, imejte visoke cilje in ne pustite se prepričati, da česa ne zmorete

Tjaša Ficko je diplomantka Fakultete za družbene vede, študijskega programa komunikologija, smeri tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi. Od leta 2010 v Mestni občini Ljubljana zaseda mesto podžupanje. Pooblaščena je za področja korporacijskega komuniciranja ter kulture, turizma, mednarodnih odnosov, zdravja in socialnega varstva. ​

20. julij 2017 | Alumni

Študenti na Vojaškem taboru 2017

Študenti FDV so se v okviru predmeta Vojaška praksa 1 in Strokovna praksa na programu Politologija – obramboslovje tudi letos udeležili vojaškega tabora, ki ga organizira Šola za častnike v Centru vojaških šol Slovenske vojske.

19. julij 2017 | Dogodek

Izr. prof. dr. Iztok Prezelj je gostoval na Univerzi Princeton v ZDA in Univerzi v Leidnu na Nizozemskem

Izr. prof. dr. Iztok Prezelj je končal trimesečno gostovanje na Univerzi Princeton v ZDA in Univerzi v Leidnu na Nizozemskem.

17. julij 2017 | Dogodek

[Alumni FDV] Maruša Kerec - od malega sem že govorila, da bom novinarka, ko bom velika

Maruša Kerec, univerzitetna diplomirana komunikologinja, je radoživa, aktivna, vedra, hrabra in navdušena novinarka in voditeljica na radiu Val 202, ki zase pravi, da se ne želi umeščati v noben okvir in se opredeljevati – če dobi dobro idejo ali izziv, se z veseljem loti katerekoli teme.

11. julij 2017 | Alumni

Obisk v Kamerunu v okviru mednarodnega projekta

Na povabilo premierja Kameruna g. P. Yanga je ekipa projekta »Strenghtening social and political structures for gender equality in Cameroon« med 27.6. in 1.7. 2017 v Yaoundéu opravila pogovore z najvišjimi predstavniki kamerunske vlade.

06. julij 2017 | Raziskave

Razpis za tutorje študente 2017

Fakulteta za družbene vede (FDV) in Študentski svet Fakultete za družbene vede (ŠS FDV) razpisujeta 28 prostih mest za tutorje študente.

06. julij 2017 | Obvestila

Izr. prof. dr. Katja Lozar Manfreda učila na poletni šoli BARCELONA SUMMER SCHOOL IN SURVEY METHODOLOGY 2017.

​Na poletni šoli BARCELONA SUMMER SCHOOL IN SURVEY METHODOLOGY 2017, ki poteka na univerzi Pompeu Fabra v Barceloni, je 29. in 30. 6. 2017 predavala tudi izr. prof. dr. Katja Lozar Manfreda.

05. julij 2017 | Predavanje

Poletna šola Academia Aestiva Internationalis na FDV

Poletna šola Academia Aestiva Internationalis se je v ponedeljek, 3. julija 2017, svečano otvorila z nagovorom profesorja dr. Zlatka Šabiča, ki je skupaj z izvršno direktorico Kajo Primorac in gostom, Dejanom Savičem iz Greenpeaca, pozdravil udeležence letošnje mednarodne mladinske konference, ki poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika republike Slovenije Boruta Pahorja.

05. julij 2017 | Dogodek

Uspešna 24. izvedba mednarodne konference BledCom 2017

Zaključil se je že 24. mednarodni simpozij o raziskovanju v odnosih z javnostmi BledCom 2017, ki ga je z uvodnim nagovorom odprl prodekan Fakultete za družbene vede prof. dr. Zlatko Šabič.

04. julij 2017 | Dogodek

Prvo nacionalno srečanje ključnih deležnikov pri projektu Interreg Europe ITHACA.

V četrtek, 22. junija, je na Fakulteti za družbene vede potekalo prvo nacionalno srečanje ključnih deležnikov pri projektu Interreg Europe ITHACA.

28. junij 2017 | Raziskave, Dogodek