Novice in obvestila

Sledi resničnega: na poti med Iowo in Slovenijo

V gradu Cekin (Muzej novejše zgodovine) je do 24. marca 2019 fotografska razstava prof. dr. Hanna Hardta Sledi resničnega: na poti med Iowo in Slovenijo..

01. marec 2019 | FDV

[FDV KARIERNIK] Pogovor z Nino Lenko: "Teren si je treba pripraviti že med študijem."

Objavljamo drugi intervju iz nove številke Kariernika. Z diplomantko Nino Lenko se je pogovarjala študentka novinarstva Maja Pavlin.

24. februar 2019 | FDV, Kariernik

Predstavitev in strokovna javna razprava o Resoluciji o strategiji nacionalne varnosti Republike Slovenije

V sredo, 20. februarja 2019, je na Fakulteti za družbene vede potekala strokovna javna razprava o novem predlogu Resolucije o strategiji nacionalne varnosti Republike Slovenije.

21. februar 2019 | Dogodek, FDV

Vaše mnenje je pomembno: Vabljeni k izpolnjevanju ankete o splošnem zadovoljstvu s študijem na FDV

Z 20. februarjem 2019 se prične izvajati letošnja anketa o splošnem zadovoljstvu s študijem na FDV. Gre za splošno anketo o različnih vidikih študija in obštudijskih dejavnosti na naši fakulteti, vaše povratne informacije pa so v veliko pomoč pri izboljšavah.

20. februar 2019 | FDV

Informativni dnevi na FDV

15. in 16. februarja so na Fakulteti za družbene vede potekali informativni dnevi, kjer so srednješolci lahko prisluhnili predstavitvi fakultete in posameznih študijskih programov. Tako v petek, kot v soboto, pa so si na dnevu odprtih vrat lahko ogledali tudi knjižnico Jožeta Goričarja.

20. februar 2019 | FDV

[Založba FDV] Izšla je knjiga Sama Pavlina z naslovom Naproti nacionalnemu sistemu spremljanja zaposljivosti visokošolskih diplomantov?

Knjigarna FDV je bogatejša za e-knjigo avtorja Sama Pavlina z naslovom Naproti nacionalnemu sistemu spremljanja zaposljivosti visokošolskih diplomantov?

19. februar 2019 | Nova knjiga, FDV

[FDV KARIERNIK] Pogovor z Mašo Crnkovič

Objavljamo prvi intervju iz nove številke Kariernika. Z diplomantko Mašo Crnkovič se je pogovarjala študentka novinarstva Maruša Lubej.

18. februar 2019 | FDV

Pozdravni dan za tuje študente na Fakulteti za družbene vede

V četrtek, 14. februarja 2019, je na Fakulteti za družbene vede potekal pozdravni dan za novo skupino tujih študentov, ki so prišli na izmenjavo v poletnem semestru študijskega leta 2018/19.

18. februar 2019 | Mednarodno, FDV, Erasmus

Arhiv družboslovnih podatkov bogatejši za dve raziskavi

Arhiv družboslovnih podatkov je bogatejši za dve raziskavi s področja prostora in okolja, avtorja Marjana Hočevarja.

15. februar 2019 | Raziskave, FDV

Razpis Mladinskega sveta Slovenije za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2018

Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje MSS nagrado za najboljšo diplomsko oziroma magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2018.

14. februar 2019 | Javni razpisi, FDV