Novice in obvestila

[PODALJŠANJE ROKA ZA PRIJAVE NA RAZPIS] Mobilnost študentov z namenom študija v okviru programa Erasmus+ v študijskem letu 2020 / 2021 DO 7. JANUARJA 2020

Služba za pedagoško mednarodno sodelovanje in mobilnost podaljšuje rok za prijavo na razpis Mobilnost študentov z namenom študija v okviru programa Erasmus+ v študijskem letu 2020/21 do 7. januarja 2020, do 24.00*.

06. januar 2020 | Mednarodno, FDV, Erasmus

Ob zaključku leta 2019 podelili številna priznanja in nagrade Univerze v Ljubljani

Na univerzi in njenih članicah so v okviru Tedna Univerze v Ljubljani v decembru potekali številni slavnostni dogodki, na katerih so bila podeljena priznanja in nagrade za izjemne dosežke in pomemben prispevek študentov in zaposlenih. Med priznanji, ki jih je podelil rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič, so bili tudi prejemniki in prejemnice s Fakultete za družbene vede. Vsem iskreno čestitamo!

03. januar 2020

Uspešno izvedena dan EARL in predstavitev knjige "Procesi in odnosi v vzhodni Aziji"

V četrtek,19. decembra 2019, se je na Slovenski akademiji znanosti in umetnosti odvil Dan EARL in predstavitev knjige "Procesi in odnosi v Vzhodni Aziji". Dogodek je bil organiziran okviru počastitve stoletnice Univerze v Ljubljani, imel pa je tri glavne cilje – predstavitev knjige strokovnjakov na področju Vzhodne Azije, opraviti razmislek o stanju vzhodnoazijskih študij v Sloveniji nekoč in danes ter opredeliti vlogo EARL v njihovem prihodnjem razvoju.

01. januar 2020 | fdv