Novice in obvestila

8. marec na Fakulteti za družbene vede

Na Fakulteti za družbene vede smo obeležili mednarodni dan žensk.

08. marec 2019 | FDV

Odprt drugi krog prijav za skupni magistrski program EMA

Obveščamo, da je odprt drugi krog prijav za skupni magistrski program The European Master’s Programme in Human Rights and Democratisation - EMA.

06. marec 2019 | Mednarodno, FDV

Obisk delegacije z Univerze v Črni gori

Dekanja FDV prof. dr. Monika Kalin Golob je z rektorjem prof. dr. Danilom Nikolićem in delegacijo opravila razgovore o izvajanju dvostranskega sporazuma akademskega sodelovanja med obema univerzama na študijskem programu Medijske študije in novinarstvo, ki ga v Črni gori že drugo leto izvajajo naši članice in člani s Katedre za medijske študije.

04. marec 2019 | Dogodek, Mednarodno

[FDV KARIERNIK] Pogovor z Aljošo Bagolo: "FDV ustvari pogled na svet, ki je edinstven."

Obljavljamo naslednji intervju iz Kariernika. Z Aljošo Bagolo se je pogovarjal študent novinarstva Matej Simič.

04. marec 2019 | FDV, Kariernik

Sledi resničnega: na poti med Iowo in Slovenijo

V gradu Cekin (Muzej novejše zgodovine) je do 24. marca 2019 fotografska razstava prof. dr. Hanna Hardta Sledi resničnega: na poti med Iowo in Slovenijo..

01. marec 2019 | FDV

[FDV KARIERNIK] Pogovor z Nino Lenko: "Teren si je treba pripraviti že med študijem."

Objavljamo drugi intervju iz nove številke Kariernika. Z diplomantko Nino Lenko se je pogovarjala študentka novinarstva Maja Pavlin.

24. februar 2019 | FDV, Kariernik

Predstavitev in strokovna javna razprava o Resoluciji o strategiji nacionalne varnosti Republike Slovenije

V sredo, 20. februarja 2019, je na Fakulteti za družbene vede potekala strokovna javna razprava o novem predlogu Resolucije o strategiji nacionalne varnosti Republike Slovenije.

21. februar 2019 | Dogodek, FDV

Vaše mnenje je pomembno: Vabljeni k izpolnjevanju ankete o splošnem zadovoljstvu s študijem na FDV

Z 20. februarjem 2019 se prične izvajati letošnja anketa o splošnem zadovoljstvu s študijem na FDV. Gre za splošno anketo o različnih vidikih študija in obštudijskih dejavnosti na naši fakulteti, vaše povratne informacije pa so v veliko pomoč pri izboljšavah.

20. februar 2019 | FDV

Informativni dnevi na FDV

15. in 16. februarja so na Fakulteti za družbene vede potekali informativni dnevi, kjer so srednješolci lahko prisluhnili predstavitvi fakultete in posameznih študijskih programov. Tako v petek, kot v soboto, pa so si na dnevu odprtih vrat lahko ogledali tudi knjižnico Jožeta Goričarja.

20. februar 2019 | FDV

[Založba FDV] Izšla je knjiga Sama Pavlina z naslovom Naproti nacionalnemu sistemu spremljanja zaposljivosti visokošolskih diplomantov?

Knjigarna FDV je bogatejša za e-knjigo avtorja Sama Pavlina z naslovom Naproti nacionalnemu sistemu spremljanja zaposljivosti visokošolskih diplomantov?

19. februar 2019 | Nova knjiga, FDV