Novice in obvestila

Na jubilejnem 20. Častnem shodu Fakultete za družbene vede podelili fakultetna priznanja študentom in zaposlenim

V ponedeljek, 2. decembra 2019, smo v veliki dvorani že 20. podelili fakultetna priznanja za odlične študentske dosežke, ter zahvale in priznanja za pedagoški, znanstveni in strokovni prispevek zaposlenih.

02. december 2019 | Dosežki, FDV

Izr. prof. dr. Samo Kropivnik in Sabina Otoničar Kongresna ambasadorja Slovenije

V okviru Slovenskega ambasadorskega programa so na ljubljanskem gradu 14. 11. 2019 podelili častne nazive prvim petindvajsetim Kongresnim ambasadorkam in ambasadorjem Slovenije.

18. november 2019 | Dosežki, FDV

Objavljen članek o razvoju raziskovanja s področja mednarodnega poslovanja v regiji Srednje in Vzhodne Evrope

Andreja Jaklič, Krzysztof Obloj, Marjan Svetličič in Luka Kronegger so v znanstveni reviji Journal of Business Research objavili članek ‘Evolution of Central and Eastern Europe related international business research’ (Razvoj raziskovanja s področja mednarodnega poslovanja v regiji Srednje in Vzhodne Evrope).

02. oktober 2019 | Dosežki, FDV

Prof. dr. Dejan Verčič prejemnik nagrade EUPRERA

Čestitamo prof. dr. Dejanu Verčiču, ki je v petek 27. septembra prejel nagrado Evropskega združenja za poučevanje in raziskovanje odnosov z javnostmi (EUPRERA)

02. oktober 2019 | Dosežki, FDV

Pri mednarodni založbi Routledge izšla nova knjiga prof. dr. Dejana Verčiča

Pri mednarodni založbi Routledge je izšla nova knjiga prof. dr. Dejana Verčiča z naslovom Future Directions of Strategic Communication.

08. maj 2019 | Dosežki, FDV

Fakulteta za družbene vede prejela Certifikat športniku prijazno izobraževanje na ravni višje šole / visokošolskega zavoda

Fakulteta za družbene vede je prejela Certifikat športniku prijazno izobraževanje na ravni višje šole / visokošolskega zavoda, certifikat za spodbudo aktivnosti na področju dvojne kariere športnikov, ki ima veliko uporabno vrednost neposredno za športnike.

29. april 2019 | Dosežki, Za medije, FDV

Izr. prof. dr. Katja Lozar Manfreda med nominiranimi na dogodku Mentor leta

V torek, 19. marca 2019, je v predsedniški palači v Ljubljani potekala slavnostna podelitev nagrade Mentor leta 2018. Dogodek je bil organiziran že 10. leto zapored in je namenjen najboljšim mentorjem doktorskih študentov. Med nominiranci za nagrado je bila tudi izr. prof. dr. Katja Lozar Manfreda.

25. marec 2019 | Dosežki, FDV

Izr. prof. dr. Urša Golob Podnar postala urednica revije Journal of Brand Management

Izr. prof. dr. Urša Golob Podnar je z januarjem 2019 na povabilo dosedanjih urednikov postala urednica revije Journal of Brand Management. Novo uredniško skupino revije tako odslej sestavljajo štirje glavni uredniki, ki prihajajo iz Avstralije, Švice, Velike Britanije in Slovenije.

11. januar 2019 | Dosežki, FDV