Novice in obvestila

Za obdobje:

RSS

RSS

Izr. prof. dr. Urša Golob Podnar ponovno prejemnica nagrade Emerald Award for excellence 2017

Izr. prof. dr. Urša Golob Podnar je kot recezentka revije Corporate Communications po letih 2013 in 2014 že tretjič prejela nagrado "Outstanding Reviewer" pri založbi Emerald.

07. avgust 2017 | Dosežki

Odmeven dosežek na področju e-zdravja

Študija učinkov uporabe spletnih zdravstvenih skupnosti na odnos pacient-zdravnik Gregorja Petriča, Sare Atanasove in Tanje Kamin predstavlja pomembne praktične implikacije za razumevanje družbenih procesov v spletnih zdravstvenih skupnosti, naravo interakcije pacient-zdravnik, kakor tudi za politike javnega zdravja.

19. maj 2017 | Dosežki, Raziskave, Publikacija

Mag. Blaž Ermenc prejemnik tretje nagrade na natečaju Urada vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu

Študent starega znanstvenega magistrskega programa politologija - etnične študije mag. Blaž Ermenc je za magistrsko nalogo Vloga RTV Slovenija pri oblikovanju skupnega slovenskega kulturnega prostora: zamejski prostor v informativnih oddajah RTV Slovenija, ki je nastala pod mentorstvom izr. prof. dr. Maruše Pušnik in somentorstvom red. prof. dr. Mirana Komaca, prejel 3. nagrado na natečaju Urada vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu v kategoriji Slovenci v zamejstvu.

11. maj 2017 | Dosežki

Širitev uporabe spletnih anket

Avtorja Vasja Vehovar in Katja Lozar Manfreda se v preglednem članku, ki je objavljen v učbeniku s področja metodologije internetnega raziskovanja in je izšel pri ugledni mednarodni založbi Sage, osredotočata na širitev uporabe spletnih anket ter na metodološka vprašanja, ki se pojavljajo v povezavi s tem.

25. april 2017 | Dosežki, Publikacija

Prejemnica nagrade za najboljše magistrsko delo s področja mladih, je magistrica naše fakultete, Jasmina Hauptman

Za najboljše magistrsko delo v kategoriji magistrskih del po bolonjskem programu in diplomskih del po starem programu, ki jo podeljuje v letu 2017 že osmič zapored Mladinski svet Slovenije (MSS), je bila razglašena magistrska naloga Jasmine Hauptman, diplomantke naše fakultete. Čestitamo!

05. april 2017 | Dosežki

Revija Journal of Comparative Politics indeksirana v ERIH Plus

Mednarodna revija Journal of Comparative Politics je od 2. marca 2017 naprej indeksirana v priznanem indeksu družboslovnih in humanističnih znanstvenih revij ERIH Plus.

07. marec 2017 | Dosežki, Publikacija

Košarkarska tekma

Košarkarji so se v ponedeljek, 06. februarja pomerili s Fakulteto za šport na drugi tekmi drugega dela Univerzitetne košarkarske lige. V tekmo so vstopili odločno in si s serijo dobrih napadov ter uspešnih obramb priigrali prednost osmih točk.

28. februar 2017 | Dosežki

Košarka: Zmaga naše ekipe proti Zdravstveni fakulteti

Košarkarji naše fakultete so uspešno otvorili drugi del sezone v Univerzitetni košarkarski ligi Spalding. V ponedeljek, 30. januarja so se pomerili z Zdravstveno fakulteto in bili prepričljivo boljši.

02. februar 2017 | Dosežki

Projekt Centra za mednarodne odnose prejel nagrado Evropske komisije 'zgodba o uspehu'

Projekt 'Učni načrti osnovnih šol, obogateni z vsebinami o Evropski uniji' (Enhanced EU content in primary school curricula ­– EU4PRIM) Centra za mednarodne odnose je prejel nagrado Evropske komisije 'zgodba o uspehu'.

23. januar 2017 | Dosežki