Novice in obvestila

Za obdobje:

RSS

RSS

Izr. prof. dr. Katja Lozar Manfreda učila na poletni šoli BARCELONA SUMMER SCHOOL IN SURVEY METHODOLOGY 2017.

​Na poletni šoli BARCELONA SUMMER SCHOOL IN SURVEY METHODOLOGY 2017, ki poteka na univerzi Pompeu Fabra v Barceloni, je 29. in 30. 6. 2017 predavala tudi izr. prof. dr. Katja Lozar Manfreda.

05. julij 2017 | Predavanje

Gostovanje dr. Renate Mieńkowske-Norkiene z Univerze v Varšavi

​V okviru programa Erasmus+ smo gostili dr. Renato Mieńkowska-Norkiene z Oddelka za politologijo in mednarodne odnose Univerze v Varšavi. Predavala je pri predmetih Oblikovanje in izvajanje evropskih politik ter Zunanji odnosi EU.

07. junij 2017 | Predavanje

Gostovanje prof. Atsushi Sugita s Hosei University

Od 15. do 26. maja 2017 na Fakulteti za družbene vede gostuje prof. Atsushi Sugita s Hosei University (Tokijo, Japonska), ki je soizvajalec predmeta Modeli politične subjektivacije na magistrskem programu Politologija – politična teorija.

19. maj 2017 | Predavanje, Dogodek

Gostovanje prof. Velija Krecija z Jugovzhodne evropske univerze v Tetovu iz Makedonije

V aprilu 2017 je Katedra za analizo politik in javno upravo gostila Velija Krecija, profesorja politologije na Jugovzhodni evropski univerzi v Tetovu v Makedoniji. Predaval je pri predmetu Oblikovanje in izvajanje skupnih evropskih politik na dodiplomskem programu Politologija – študije demokracije in upravljanja, in sicer na temo policy procesi in vplivi.

18. maj 2017 | Predavanje

Gostovanje prof. Petra Csanyia z Univerze Alexander Dubček, Slovaška

Od 10. do 14. aprila 2017 je Katedra za analizo politik in javno upravo gostila Petra Csanyia, profesorja politologije na Univerzi Alexander Dubček, Trenčín, Slovaška. Predaval je pri predmetu Politika birokracije na dodiplomskem programu Politologija - analiza politik in javna uprava.

25. april 2017 | Predavanje

Gostovanje prof. Elif Uzgören z Univerze Dokuz Eylül iz Izmirja v Turčiji

Od 10. do 14. aprila 2017 je Katedra za mednarodne odnose gostila Elif Uzgören, profesorico mednarodnih odnosov na poslovni fakulteti Univerze Dokuz Eylül v Izmirju v Turčiji. Predavala je na dodiplomskem programu Evropske študije, in sicer pri predmetih Zunanji odnosi EU in Razvoj EU.

20. april 2017 | Predavanje

Dr. Denis Mancevič o trendih na mednarodnih trgih in izzivih strateškega vodenja

Na programu mednarodni odnosi smo v ponedeljek 10. 4. 2017 pri predmetu Politika mednarodnega poslovanja gostili dr. Denisa Manceviča, člana uprave SIJ in diplomanta Mednarodnih odnosov.

12. april 2017 | Predavanje

Na skupnem magistrskega programu CoDe gostoval dr. Trenton Ellis iz BHSU

V obdobju od 2. do 10. aprila 2017 je na skupnem magistrskem programu CoDe (Comparative Local Development) predaval dr. Trenton Ellis iz Black Hills State University (BHSU), ki je že vrsto let partnerska univerza Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

10. april 2017 | Predavanje

Gostovanje prof. Stefanie Panebianco z Univerze v Cataniji v Italiji

Od 20. do 24. marca 2017 je Katedra za mednarodne odnose gostila Stafanio Panebianco, profesorico politologije na Fakulteti za politologijo Univerze v Cataniji.

09. april 2017 | Predavanje

Gostujoča predavanja dr. Hanne Dziczek-Karlikowske z Univerze za družbene vede v Lódžu na Poljskem

Od 28. do 30. marca 2017 je Katedra za tuje jezike gostila dr. Hanno Dziczek-Karlikowsko z Univerze za družbene vede v Lódžu na Poljskem. Predavanji z naslovom "How to write a Press Release" in "Describing Graphs" je izvedla v okviru predmetov na dodiplomskem študiju.

03. april 2017 | Predavanje