Novice in obvestila

Za obdobje:

RSS

RSS

Izšla je nova številka revije Journal of Comparative Politics (JCP)

Izšla je prva številka enajstega letnika revije Journal of comparative politics (JCP), ki izhaja dvakrat letno v e-obliki, prosto dosegljiva pa je na spletnem naslovu www.jofcp.org, kjer so objavljena tudi vsebinska izhodišča revije ter podrobna navodila za avtorje.

04. december 2017 | Obvestila

Digitalna UL - z inovativno uporabo IKT do odličnosti

V okviru projekta »Digitalna UL - z inovativno uporabo IKT do odličnosti« se tudi na naši fakulteti izvaja anketa o stališčih visokošolskih učiteljev in sodelavcev ter študentov do vaše dejanske uporabe IKT v študijskem procesu.

13. november 2017 | Obvestila

Interdisciplinarna skupina študentov pripravila učne vsebine o ciljih trajnostnega razvoja in migracijah

Fakulteta za družbene vede (FDV) Univerze v Ljubljani in platforma SLOGA sta med junijem ter septembrom izvajali projekt »Globalno za lokalno – lokalno za globalno«, katerega namen je krepiti ozaveščenost mladih o trajnostnem razvoju skozi prizmo migracij.

29. september 2017 | Obvestila

FDV Kariernik finalist nagrad POMP

Karierni časopis FDV Kariernik, v katerem smo zbrali študijske izkušnje in karierne poti uspešnih diplomantk in diplomantov FDV, se je uvrstil med finaliste za nagrado POMP v kategoriji za "Najboljši medij javnega sektorja, združenj in neprofitnih organizacij".

29. september 2017 | Obvestila

Testni dostop do De Gruyter Online

Do 30. novembra 2017 imamo na UL na voljo testni dostop do vira De Gruyter Online. Gre za informacijski vir, ki ponuja več kot 900 znanstvenih in strokovnih revij, ki multisiciplinarno pokrivajo mnoga področja, med drugim tudi politiko, ekonomijo in sociologijo.

22. september 2017 | Obvestila

Pretresla nas je tragična vest, da je umrl naš sodelavec in prijatelj dr. Toni Pustovrh

Z žalostjo sporočamo, da nas je veliko prezgodaj zapustil sodelavec in prijatelj dr. Toni Pustovrh.

26. julij 2017 | Obvestila

Kolektivni dopust od 24. 7. do 6. 8.

Obveščamo vas, da so med 24. julijem in 6. avgustom na Fakulteti za družbene vede predvidene poletne počitnice oz. kolektivni dopust.

26. julij 2017 | Obvestila

Razpis za tutorje študente 2017

Fakulteta za družbene vede (FDV) in Študentski svet Fakultete za družbene vede (ŠS FDV) razpisujeta 28 prostih mest za tutorje študente.

06. julij 2017 | Obvestila

Prva prejemnica dvojne diplome v okviru sporazuma med UL-FDV in Univerzo v Salernu

V juniju 2017 smo dobili prvo prejemnico dvojne magistrske listine programov Družboslovna informatika FDV UL in Master of Science in Sociology and Policies for the Territory Univerze v Salernu.

21. junij 2017 | Obvestila

Novoizvoljena dekanja Fakultete za družbene vede je prof. dr. Monika Kalin Golob

Na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani smo za mandatno obdobje 2017—2021 izvolili novo dekanjo, profesorico dr. Moniko Kalin Golob.

20. junij 2017 | Obvestila