Novice in obvestila

[Založba FDV] Izšla je knjiga Simone Kukovič in Mira Hačka z naslovom Lokalno politično vodenje: glas svetnikov

Knjigarna FDV je bogatejša za knjigo avtorjev Simone Kukovič in Mira Hačka z naslovom Lokalno politično vodenje: glas svetnikov. Znanstvena monografija se osredotoča na največjo skupino izvoljenih politikov v državi, in sicer na občinske svetnike.

18. marec 2019 | Nova knjiga, FDV

[Založba FDV] Izšla je knjiga Sama Pavlina z naslovom Naproti nacionalnemu sistemu spremljanja zaposljivosti visokošolskih diplomantov?

Knjigarna FDV je bogatejša za e-knjigo avtorja Sama Pavlina z naslovom Naproti nacionalnemu sistemu spremljanja zaposljivosti visokošolskih diplomantov?

19. februar 2019 | Nova knjiga, FDV

[Založba FDV] Izšla je knjiga Harolda Adamsa Innisa Pristranost komuniciranja

Pri Založbi FDV, v zbirki Theoria, je izšla knjiga Harolda Adamsa Innisa Pristranost komuniciranja. Innisovo delo Pristranost komuniciranja je v sodobni medijski teoriji in pri analizi »medijskega agregata« nepogrešljivo.

23. januar 2019 | Nova knjiga

[Založba FDV] Primož Medved - Evropske trajnostne soseske

Založbi FDV je izšla knjiga Primoža Medveda z naslovom Evropske trajnostne soseske. V monografiji je sedem reprezentativnih evropskih trajnostnih sosesk podrobno analiziranih po identificiranih trajnostnih gradnikih, razvrščenih v štiri stebre trajnostnega urbanega razvoja: družbeno-ekonomska uravnoteženost, trajnostna raba naravnih virov, trajnostni promet in urbanistični elementi trajnostnega razvoja.

03. januar 2019 | Nova knjiga