Novice in obvestila

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Anica Ferlin, višja svetovalka na Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "Med študijem sem pridobila organizacijske sposobnosti, sposobnosti načrtovanja aktivnosti, dela v timu, priprave različnih dokumentov in analitična znanja, kar moj delodajalec prepoznava kot veliko dodano vrednost."

25. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Julija Humar, svetovalka za odnose z javnostmi na Ministrstvu za infrastrukturo RS, o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "FDV in znanje, ki sem ga pridobila med študijem, sta mi pomagala, da sem danes zaposlena v kabinetu ministra na Ministrstvu za infrastrukturo. FDV omogoča študentom širok nabor znanja iz družboslovja, ki ga lahko unovčijo v številnih mednarodnih organizacijah po svetu pa tudi doma v naši javni upravi in širše."

17. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Tamara Juričič, razvijalka znamk in trgov, o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "Ta štiri leta na FDV-ju so mi bila res eden najlepših časov."

12. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Nastja Mulej, trenerka razmišljanja in organizatorka inovativnih dogodkov, o svoji izkušnji študij in karierni poti: "Študentom bi rada prenesla te svoje izkušnje: diploma je resda samo vstopnica za cirkus, a vseeno se splača leta do diplome kar se da izkoristili za spoznavanje vsebine … ter ljudi! Oboje, poleg delovnih navad, potrpežljivosti in vztrajnosti, vam bo prišlo prav. Ko sem sama zaposlovala, sem zaposlila samo človeka, ki se je največ v »letu preveč« prebil do diplome, raje s slabšimi ocenami, a z več projekti."

10. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Nikki Monika Kadak, strokovna sodelavka v razvoju kadrov, o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "FDV mi je približal tudi družboslovje kot način razmišljanja in pogleda na svet. Študij mi je pomagal okrepiti kompetence in spretnosti, v katerih sem bila že od nekdaj dobra, in odkriti nove, za katere nisem vedela, da se skrivajo v meni. V veliko pogovorih, službenih in zasebnih, se pozna širina razmišljanja, ki sem jo gotovo pridobila ravno zaradi študija na FDV."

08. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Jernej Verbič, partner, direktor in svetovalec pri podjetju brand newsroom Dobre zgodbe o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "Naj bodo radovedni. Naj berejo, gledajo, poslušajo. Spremljajo svet okrog sebe. Ostanejo pismeni in razmišljajoči."

05. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Vanja Černivec, mednarodna skavtinja pri Chicago Bulls, o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "Popolnoma normalno je, če v študentskih letih ne veste, kaj bi počeli v življenju. "

03. marec 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Mag. Uršula Grošelj o svoji izkušnji študija in poklicni poti: "Stroka in praksa sta ugotovili, da tudi brez družboslovcev ne gre. Danes je razumevanje uporabniške izkušnje in družboslovnih procesov ključno za uspeh podjetij."

24. februar 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] Izobražujemo za prihodnost

Dr. Jernej Pintar, direktor Tehnološkega parka Ljubljana, o svoji izkušnji študija in izbiri poklicne poti: "To so najboljša leta, da nekaj začneš ali ustvariš. Bodi ambiciozen. Edino tu imaš svobodo, nizke stroške, energijo, prijatelji so pripravljeni vskočiti, mentorje, čas in dovolj si še mlad, da se ti oprostijo napake. Ne biti len ali pasiven."

18. februar 2021 | Kariernik

[Kariernik 2021] izobražujemo za prihodnost

Maja Burja, tekstopiska pri podjetju Luna\TBWA, o svoji izkušnji študija in izbiri poklicne poti: "V 1. letniku študija sem obiskala predavanje enega bolj znanih slovenskih kreativnih direktorjev, ki nam je predstavil svojo karierno pot. Tistega večera v predavalnici 13 sem se odločila, da je to tisto, kar hočem početi v življenju."

15. februar 2021 | Kariernik