Novice in obvestila

Safe.si pripravil spletni seminar za starše na temo varne rabe interneta

Pouk na daljavo bo v šolskem letu 2020/21 stalno prisoten, zato se morajo tudi starši temu prilagoditi. Safe.si se je odločil za izvedbo seminarja, z namenom, da staršem posreduje informacije, ki so pomembne za varnost v času, ko se otroci šolajo preko interneta.

21. september 2020 | Dogodek

Razprava Umetna inteligenca in nadzor

Na Fakulteti za družbene UL vede je 28. 2. 2020 potekala druga v seriji petkovih razprav, s katerimi ozaveščamo o vlogi ter pomenu umetne inteligence v svetu. Na januarski razpravi smo spoznali osnove umetne inteligence, priložnosti in nevarnosti, na tokratni pa smo se spraševali: Kakšne spremembe povzroča napredek tehnologije umetne inteligence v kontekstu nadzora? Kakšne so prednosti, priložnosti, nevarnosti in izzivi nadzora?

28. februar 2020 | Dogodek

Informativni dnevi za dodiplomski študij

14. in 15. februarja so potekali informativni dnevi za dodiplomski študij, na katerih so dijaki in dijakinje iz prve roke dobili informacije o študijskih programih na Fakulteti za družbene vede.

14. februar 2020 | Dogodek, FDV

Slavnostna podelitev listin diplomantkam in diplomantom dodiplomskega in magistrskega študija

Na Fakulteti za družbene vede je danes potekala slavnostna podelitev diplomskih listin diplomantom dodiplomskega in magistrskega študija.

11. februar 2020 | Dogodek, FDV

Razstava in okrogla miza »Zgodbe osamosvojitve«

Razstavo in okroglo mizo sta ob podpori Katedre za obramboslovje organizirala Društvo študentov obramboslovja Slovenije in Študentski klub FDV.

09. januar 2020 | Dogodek, FDV