asist. dr. Andrej Škerlep

Splošne informacije
Video predstavitev
Življenjepis
Bibliografija
Povezave
 • asist. dr. Andrej Škerlep, asistent
  Kontaktne informacije:
  Službeni telefon: 01/ 5805-247
  Email: is.jl-inu.vdf@pelreks.jerdna
  Govorilne in uradne ure:
  NUJNO OBVESTILO. V torek, 2. julija 2019 zaradi bolezni odpadejo govorilne ure. Za nujne primere mi lahko po emailu pošljete telefonsko številko in vas pokličem. dr.Škerlep

  TERMIN GOVORILNIH UR: V letnem semestru 2018/19 so cgovorilne ure v torek ob 15:45 v kabinetu B102 (staro krilo, levo od glavnega vhoda, prvo nastoropje, tako nad stopnicami desno).   

  PREVERITE: Za vsak slučaj na dan prihoda zjutraj preverite, ali govorilne ure ta dan so ob napovedanem terminu, ker mi včasih GU prestavim na drug termin ali odpovem zaradi drugih obveznosti (izpitov, sestankov, potovanj, bolezni itd.). V poletnem semestru bom termin GU prilagodil novemu urniku. 

  NAPOVEJTE SE: Po možnosti se naprej najavite prek maila, še posebej tisti, ki bi radi poglobljeni pogovor, in tisti, ki me nujno rabite pred določenim datumom (npr. za podpis, vpis...),

  EMAIL/TELEFON: Za njune zadeve se mi oglasite prek emaila in dodajte številko telefona; če gre za zadeve, ki jih je lažje in hitreje rešiti pogovorno, vas morda pokličem.

  BODITE TOČNI: Če na začetku govorilnih ur ni nikogar, ne čakam nujno v kabinetu, zato se prej najavite preko emaila in bodite točni.  

  doc.dr. Andrej Škerlep
  Prostor:
  B 102
  Sodelovanje pri predmetih:

  Dodiplomski študij
  Diplomski seminar - KOM-MKŠ
  Retorika
  Retorika
  Semiotika
  Temelji komunikologije
  Temelji komunikologije

  Podiplomski študij
  Retorika javnih diskurzov
  Ekspertna področja: