Skoči do osrednje vsebine

Simpozij ''Digitalne neenakosti v postpandemičnem času''


V četrtek, 15. junija, bo na Fakulteti za družbene vede potekal simpozij Digitalne neenakosti v postpandemičnem času, ki ga organizira Center za družboslovno informatiko. Na dogodku se bo razpravljalo o digitalnih neenakostih, ki so se pojavile med pandemijo Covida-19 in njihovih številnih posledicah za družbo. Ugledni znanstveniki s področij raziskovanja digitalnih neenakosti, internetnih študij in družboslovne informatike bodo razpravljali o vplivu pandemije na digitalne neenakosti ter ocenili njihove učinke na različnih družbenih področjih in v različnih kulturah.

Simpozij bo potekal na Fakulteti za družbene vede (Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana) v predavalnici 21 in se bo začel ob 9. uri. Pozdravnemu nagovoru bo sledil znanstveni program, ki bo razdeljen na dva dela: ob 9:15 se bodo začele predstavitve raziskovalnih izsledkov, ob 14:15 pa bo sledila okrogla miza.

Simpozij je za vse udeležence brezplačen. Zaradi lažje organizacije in obveščanja o dogodku vas prosimo, da se na dogodek prijavite. Prijave so mogoče do 12. junija 2023. Prijavnica je na voljo tukaj

Več informacij je na voljo na povezavi


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 12. maj 2023 | v kategoriji: 2022/23