S SocioKlubom na Letno sociološko srečanje


Študentsko sociološko društvo SocioKlub vabi na letošnje sociološko srečanje z naslovom Znanost in družbe prihodnosti, ki ga organizira Slovensko sociološko društvo in bo potekalo od 18. do 19. oktobra 2019 v Hotelu Rose Bled na Bledu.

SocioKlub letošnjo študentsko sekcijo namenja okoljski problematiki, naslov okrogle mize bo “Mednarodna podnebna gibanja in doseg kritike”. Sodelovali bodo dr. Andrej Lukšič, dr. Andrej Kurnik ter dr. Drago Kos, moderator pa bo naš član Luka Mofardin.
Odhod na srečanje je že v četrtek, 17. oktobra ob 12. uri, saj nas Slovensko sociološko društvo prav tako vabi na regionalno konferenco, ki je organizirana kot preddogodek srečanju.

Cena udeležbe za študente in študentke bo znašala okvirno 25 evrov, vključuje pa prevoz, dve nočitvi v hostlu Castle Hostel 1004, kotizacijo za konferenco, strokovno knjigo ter slavnostno večerjo.

Prijave zbirajo na elektronski naslov ssd.socioklub@gmail. Prosimo, da ob prijavi navedete svoje ime in priimek, fakulteto, smer in letnik študija ter telefonsko številko.

Program srečanja je dostopen na povezavi

Projekt sofinancirata ŠOU v Ljubljani in Društveno stičišče - STIKS. 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 07. oktober 2019