Prvi virtualni teden EUTOPIE


Univerza CY Cergy Paris bo od 29. junija do 3. julija gostila prvega od šestih mednarodnih dogodkov zveze EUTOPIA (Eweek), načrtovanih v okviru projekta EUTOPIA 2050. Na dogodku bo sodelovalo vseh šest univerz, ki so članice zveze EUTOPIA, to so Univerza v Ljubljani, organizatorica dogodka CY Cergy Paris Université, Vrije Universiteit Brussel, Univerza v Göteborgu, Univerza Pompeu Fabra v Barceloni in Univerza v Warwicku.

Zaradi situacije nastale zaradi virusa covid-19 se je zveza odločila za digitalizacijo prvega EUTOPIA tedna, ki bo od 29. junija do 3. julija v celoti potekal preko spleta. Registracije za EUTOPIA teden so že odprte.

V petih dneh se bodo zvrstila delovna srečanja, pa tudi drugi dogodki in dejavnosti, kot so kulturni izleti, konference o trajnostnih kampusih in digitalni vključenosti, delavnice o mednarodni mobilnosti in evropskih razpisih, natečaji, opoldanske razprave, odkrivanje univerze CY Cergy Paris in video predstavitve študentskih združenj. Spodaj lahko najdete celoten program tedna zveze EUTOPIA skupaj s povezavo za prijavo na dogodke, ki so odprti za vse, kot tudi informacije o dveh natečajev, ki bosta potekala v času Eweek-a.

VSI DOGODKI

Vabljeni na prvi virtualni teden EUTOPIE, ki bo potekal od 29. junija do 3. julija, v okviru katerega bosta potekala dva natečaja:

  • Foto natečaj za študente in zaposlene bo potekal na Instagramu in Facebooku, od 26. junija do 2. julija in
  • video natečaj, v katerem študenti predstavijo svojo vizijo o idealni univerzi prihodnosti in evropski zvezi EUTOPIA, ki je že odprt in poteka do 26. junija.

Več podrobnosti o natečajih:

  1. Natečaj PITCH MYEUTOPIA: https://eutopia-university.eu/pitch-contest/
  2. Natečaj PHOTO CONTEST: https://eutopia-university.eu/photo-contest/

 

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 24. junij 2020