8. Študentska konferenca Fakultete za upravo: Družbena omrežja kot priložnost ali ovira pri zaposlitvi


FU-8-resizeVabljeni na 8. Študentsko konferenco Fakultete za upravo z naslovom “DRUŽBENA OMREŽJA KOT PRILOŽNOST ALI OVIRA PRI ZAPOSLITVI”, ki bo potekala 16. 1. 2018 na Fakulteti za upravo.

V prvem delu konference bomo skupaj s priznanima predavateljema psihologom dr. Aleksandrom Zadelom in specialistom nevrologom dr. Zvezdanom Pirtoškom v okviru interaktivnih motivacijskih predavanj poiskali odgovore na uvodni vprašanji.

V drugem delu konference boste imeli priložnost vzpostaviti stik z različnimi delodajalci iz javnega in zasebnega sektorja (GORENJE, d.d., LEK d.d., STUDIO MODERNA d.o.o., OPTIWEB d.o.o., UE Ljubljana, GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana, Finančna uprava Republike Slovenije (FURS), DANFOSS TRATA d.o.o. , LIDL Slovenija d.o.o. k.d., COMPETO, kadrovske storitve d.o.o., Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSRSKD), TAKTIKA PLUS Efektivni Management: svetovanje, izobraževanje, trening, d.o.o., ZAVOD UP, zavod za upravno poslovanje) ter se za nasvet glede vaših kompetenc (pregled CV-ja in življenjepisa, ocena prvega vtisa, ocena javnega nastopanja) obrniti na strokovnjake v okviru hitrih zmenkov s strokovnjaki.

Konferenco bo z zanimivim predavanjem “Moč zmagovalne miselnosti” zaključila Alenka Kaštrun.

Študentska konferenca je namenjena vsem študentom Univerze v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno, potrebna je prijava. Študentom Fakultete za upravo se z udeležbo prizna 1 kompetenčni dogodek za prakso (podrobnejše pogoje najdete pri programu konference).

Program in prijava.

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 22. december 2017 | v kategoriji: Dogodek