Delavnici za študente


Za tiste, ki želite izpopolniti svoje veščine, Študentski svet FDV v sodelovanju s fakultetnimi katedrami pripravlja dve delavnici. Po uspešni delavnici Znanstveno pisanje za začetnike, ponujamo tokrat dve delavnici, ki te bodo naučile spretnega branja znanstvenih besedil ter ti približale termin javne politike.

Na obe delavnici se je treba prijaviti. Pazljivo izbiraj, saj bosta delavnici ob isti uri, in sicer v ponedeljek, 19. 3., ob 10.00. Glede na število prijavljenih bo predavalnica sporočena naknadno.

KAKO BRATI ZNANSTVENA BESEDILA?

Delavnica je namenjena vsem študentom, ki se želijo naučiti spretnega branja znanstvenih besedil. Na praktičen način bo podano kako učinkovito brati v družboslovju. Najprej bodo razloženi temeljni koncepti, nato pa se bo sledil del s praktičnimi vajami učinkovitega branja.

Pridruži se delavnici in postani mojstrica ali mojster branja znanstvenih besedil, da bo tvoja diplomska naloga ''kot se šika''!

Kdo nas bo teh veščin naučil?

  • Prof. dr. Jernej Pikalo

Prijave na delavnico sprejmamo na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc19blqW9h1-XRturdajm7JD_5ejDS10xBKMmx3kHuW2u04iQ/viewform?c=0&w=1

JAVNE POLITIKE IN JAZ: Ali lahko usmerjam javne politike:kdo smo/so igralci v javnih politikah?

Na delavnico je vabljen vsak, ki se zanima za javne politike (ali želi izvedeti kaj to je). Pogovor bo tekel o tem, kaj sploh je javna politika in kdo so deležniki ter sodelujoči. Prav tako bodo udeleženci spoznali vse faze javne politike in se jih naučili prepoznati v vsakdanjem življenju ter se s tem naučili, da politiko spremljamo vsi (ne le politiki)

Če želiš tudi ti krojiti javne politike, se nam pridruži in spoznaj svet politologije!

Kdo nas bo teh veščin naučil?

  • Izr. prof. dr. Damjan Lajh

Prijave na delavnico sprejmamo na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ7mMH_4IXKt6e6pH0GrEwvJaPzG3QIufSnyxWWoOaq9P8XA/viewform?c=0&w=1


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 13. marec 2018