8. PR teater


FDV---banner-za-spletno-stranČAS JE, DA STOPIŠ V STIK!

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi letos pripravljajo že 8. PR teater. Gre za enodnevno študentsko konferenco o odnosih z javnostmi, ki bo 16. novembra 2017, v Veliki dvorani na Fakulteti za družbene vede.  

Tema letošnje konference je Stopi v stik. Z njo želijo študente in ostale pozvati, naj ne čakajo, da jim uspeh pade v naročje, temveč naj bodo aktivni in naredijo prvi korak, čeprav ta pogosto zahteva kar veliko poguma. Vsi naslednji koraki so namreč lažji in ko prispeš na cilj, spoznaš, da je vsaka izkušnja vredna truda.

Če si torej želiš aktivno oblikovati svojo prihodnost, se prijavi na letošnji PR teater, kjer bodo letos svoj pogled na komuniciranje predstavili številni influencerji družbenih omrežij, saj so le-ti v zadnjem času popolnoma preoblikovali področje komuniciranja na svetovni ravni. Podali se bodo tudi v vode internega in korporativnega komuniciranja, nativnega oglaševanja, vplivnostnega marketinga in še marsičesa drugega.

Svoja znanja in izkušnje bodo delili številni strokovnjaki, med drugimi Ajda Sitar, modna, beauty in potovalna blogerka, Aleksander Salkič, direktor korporativnega komuniciranja v družbi Petrol, Ana Lukanc, svetovalka za organizacijo dogodkov na Pristop Entertainment, Filip Kržišnik, polovica F&B Acrobatics in vodja talent divizije pri Reformabit, Jure Marolt, ustvarjalec bloga Ljubki Nesmisel, Eva Šterk, vodja strateškega planiranja pri agenciji Publicis One Slovenia, ter Barbara Randić, vodja tržnih komunikacij pri Renault Slovenija.

Prijave za 8. PR teater so že odprte, in sicer na spletni strani prteater.si. Več o dogodku lahko najdete na njihovi spletni strani, prav tako pa jih lahko spremljate na Facebooku, Instagramu in Twitterju, kjer sproti objavljajo aktualne informacije o konferenci.

Pridi in naredi prvi korak proti svoji sanjski karieri!Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 02. november 2017