Mednarodna konferenca: “Global Digital Economy: Managing Challenges and Opportunities”


Mednarodna konferenca “Global Digital Economy: Managing Challenges and Opportunities”
Organizatorja: Birla School of Management, Birla Global University, India in Fakultetaz a družbene vede Univerze v Ljubljani.

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani skupaj z Birla School of Management, Birla Global University, India organizira mednarodno konferenco »Global Digital Economy – managing Challenges and Opportunities« (globalno digitalno gospodarstvo - izzivi in priložnosti). Konferenca bo potekala 15. in 16. aprila 2021 na platformi Zoom, v angleškem jeziku.

Sodelovanje na konferenci je potrdilo 36 govorcev in govork iz 16  držav, med njimi tudi kolegi in kolegice z naše fakultete. Cilj konference je spodbuditi razpravo o izzivih in priložnostih globalnega digitalnega gospodarstva med raziskovalci_kami, strokovnjaki_njami iz poslovnega sveta, industrije ter drugih okolij. Konferenca bo zagotovila forum za razmislek o najnovejših trendih, težavah in izzivih digitalnega gospodarstva v poslovnem okolju po krizi, ki jo je povzročila pandemija Covid-19. Podrobnosti o konferenci najdete v priloženi brošuri o konferenci, programu konference in predstavitvi govorcev in govork.

Brezplačna registracija je možna do zapolnitve 500 mest na povezavi:

https://zoom.us/webinar/register/WN_4PGpaqfHSu-fqzHC0YTYdg 

Vabljeni na zanimiv mednarodni interdisciplinarni dogodek!

PROGRAM IN DODATNE INFORMACIJE: 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 09. april 2021