Skoči do osrednje vsebine

Vabljeni na konferenco »Prihodnost odnosov med Azijo in Evropo v svetu po Covid-19«


Student Think Tank for Europe-Asia Relations (STEAR) vas vabi na prvo letno konferenco z naslovom »Prihodnost odnosov med Azijo in Evropo v svetu po Covid-19«. Konferenca bo potekala online med 6. in 7. novembrom 2021, sponzorira pa jo Konrad Adenauer Stiftung.

Konferenca je edinstvena priložnost za študente in mlade strokovnjake, ki jih zanimajo odnosi med Azijo in Evropo, da se udeležijo delavnic, ki bodo vključevale predavanja raziskovalcev, diplomatov in strokovnjakov OZN z vsega sveta. Delavnice se bodo zaključile z natečajem za predloge politik (policy recommendations), na katerem bodo udeleženci v skupinah predstavili svoje zamisli na konferenci in o njih imela priložnost razpravljati z vodilnimi mednarodnimidiplomati. Zmagovalci bodo svoja priporočila lahko tudi objavili. Konferenca bo vključevala tudi mreženje in govore uglednih gostov, kot sta Igor Driesmans, veleposlanik EU v ASEAN in Toru Morikawa, izvršni direktor Fundacije Azija-Evropa.

Sodelovanje je odprto za 40 študentov in mladih strokovnjakov, starih od 18 do 30 let, ki bodo sodelovali v različnih dejavnostih pred in po konferenci. Prijave so odprte do 31. avgusta.

Več informacij: https://www.stearthinktank.com/conference?fbclid=IwAR2mQs3UU0O-4__cwd88EScPY3m9Ou6KymDy6T6qwPv-kAL-MfKFDIzXwIc

Program konference: https://www.stearthinktank.com/conference-programme

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 03. avgust 2021 | v kategoriji: EARL