Skoči do osrednje vsebine

Sodelovanje knjižnice na PREP FDV


Knjižnica bo v okviru Pripravljalnih dnevov FDV, ki bodo potekali od ponedeljka, 26. 9. 2022, do srede, 28. 9. 2022, poleg predstavitve knjižnice izvedla tudi delavnico učinkovitega iskanja znanstvenih družboslovnih virov.

PREP FDV je namenjen bodočim študentom FDV. Seznanili se bodo s pristopi k strokovnemu ter raziskovalnemu delu, s pisanjem in govornim predstavljanjem strokovnih vsebin, obnovili in poglobili bodo znanje o akademski poštenosti ter znali poiskane vire zapisati ter besedilo in seznam virov urediti.

Več informacij o PREP-u je na voljo v Spletni učilnici »PREP FDV – Pripravljalni dnevi FDV 2022« ki jo najdete na spletni strani http://eucilnica.fdv.uni-lj.si/ pod zavihkom Študijsko leto 2022/23, Dodiplomski študij. Po kliku na povezavo do učilnice se pojavi prijavno okno. Prijavite se z vašo digitalno identiteto študenta UL FDV ključ za vpis v spletno učilnico je fdvprep.

Pripravljalne dneve bodo letos popestrila Študentska društva in Študentski svet z organizacijo »PREP DNEVI plus+'' s predstavitvami na stojnicah, zanimivimi in koristnimi delavnicami. Poskrbeli bodo tudi za dobro vzdušje in počutje vseh študentov s hrano in pijačo ter različnimi aktivnostmi pred in po delavnicah.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 21. september 2022 | v kategoriji: Obvestila