Skoči do osrednje vsebine

Informacije in obvestila

Za obdobje:

RSS

RSS

Vse člane knjižnice vabimo na brezplačne tečaje! NOVI TERMINI!

Osrednja družboslovna knjižnica JG vabi, da se udeležite naslednjih tečajev: COBISS EKSPRES, ELEKTRONSKI INFORMACIJSKI VIRI in UPORABA EndNote. Prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO SVETOVANJE. Tečaji bodo izvedeni preko ZOOM-a. Tečaji so za člane knjižnice brezplačni.

06. februar 2023 | Obvestila, Tečaji

Nove knjige v ODKJG - januar 2023

Na seznamu najdete nove knjige, ki jih je ODKJG pridobila v januarju 2023. Poglejte, morda dobite kakšen dober namig za študij.

06. februar 2023 | Nove publikacije

Predstavitev informacijskih servisov in e-virov ponudnika EBSCO

V torek, 31. januarja, od 13.30. do 15. ure bo v predavalnici št. 8 potekala predstavitev podatkovnih zbirk »Military and Government Collection« in »Political Science Complete« ter EBSCO eBooks.

25. januar 2023 | Obvestila, Tečaji

Trajni dostop do učbenikov v zbirki Oxford Handbooks Online

Oxford Handbooks Online je zbirka priročnikov oziroma učbenikov. Gre za eno najprestižnejših področij Oxfordovega znanstvenega založništva. Vsebuje poglobljene članke najboljših znanstvenikov in strokovnjakov.

17. januar 2023 | Obvestila

NOVO! Dostop do East & South Asia Database‎

EARl je pridobil dostop do elektronskega vira East & South Asia Database‎. Dostop je na voljo študentom in zaposlenim FDV in FF.

12. januar 2023 | EARL

Nove knjige v ODKJG - december 2022

Na seznamu najdete nove knjige, ki jih je ODKJG pridobila v decembru 2022. Poglejte, morda dobite kakšen dober namig za študij.

09. januar 2023 | Nove publikacije

Izmenjava donacij med CASS IN EARL

Predstavnice in predstavniki Kitajske akademije družbenih ved (Chinese Academy of Social Sciences - CASS) in Raziskovalnega središča za Vzhodno Azijo (East Asia Resource Library - EARL) Univerze v Ljubljani so se 20. decembra virtualno sestali, da bi obeležili uspešno izvedeni medsebojni donaciji knjig.

04. januar 2023 | EARL