Informacije in obvestila

Za obdobje:

RSS

RSS

Spletno predavanje “Poroka na poti k enakosti: tajvanska zgodba”

EARL vabi na spletno predavanje »Taiwan Lectures on Chinese Studies«, ki ga organizirajo naši partnerji, School of Oriental and African Studies(SOAS), Velika Britanija, National Central Library (Tajvan, in Center for Chinese Studies (Tajvan).

19. januar 2021 | EARL

NOVO: EARL Newsletter 2020

To je že naše četrto poročilo o dejavnostih in načrtih v okviru Raziskovalnega središča za Vzhodno Azijo, objavljeno z namenom informiranja sodelujočih institucij in vseh pripadnikov akademije, gospodarstva in širše javnosti, ki nas podpirajo, spremljajo ter se udeležujejo naših dogodkov.

11. januar 2021 | EARL, Glasila

Knjižnična izposoja in druge storitve ob upoštevanju ukrepov za obvladovanje covid-19

Zaradi upoštevanja vladnega odloka je do nadaljnjega onemogočen fizični vstop v knjižnico. Preko Cobiss-a naročeno gradivo je mogoče po predhodnem dogovoru prevzeti pred vhodom na fakulteto (med 9h in 15h) ali naročiti za pošiljanje po pošti. Za dogovor nas kontaktirajte po elektronski pošti na izposoja.odkjg@fdv.uni-lj.si ali po telefonu na 01/5805-150.Vabimo vas, da uporabljate storitve ODKJG od doma. >>>

10. januar 2021 | Obvestila

Vse člane knjižnice vabimo na brezplačne spletne tečaje

Osrednja družboslovna knjižnica JG se prilagaja trenutnim razmeram s storitvami, ki potekajo na daljavo. Vabimo vas, da se udeležite naslednjih e-tečajev, ki so za člane knjižnice brezplačni: COBISS EKSPRES, ELEKTRONSKI INFORMACIJSKI VIRI in UPORABA EndNote. Prav tako pa vas vabimo tudi INDIVIDUALNO SVETOVANJE.

06. januar 2021 | Obvestila, Tečaji

Testni dostop do japonske baze podatkov Yomidas Rekishikan

Yomidas Rekishikan je zgodovinskii arhiv časopisov na Japonskem. Študenti in zaposleni na Fakulteti za družbene vede in Filozofski fakulteti lahko do baze dostopajo od 5. januarja do 7. marca 2021.

05. januar 2021 | EARL