[VABILO] Vabilo na spletni seminar: Pridobite certifikat GS1


GS1 Slovenija pošilja spodnje Vabilo na dvodnevni spletni seminar, ki je namenjen pridobitvi certifikata GS1, stopnje 1 – Razume standarde GS1, dne 16. 6. in 17. 6. 2020.

V okviru sodelovanja naše fakultete in GS1 Slovenija, naašim profesorjem in študentom omogočajo izobraževanje in prav tako tudi certificiranje stopnje 1 brez plačila.  Prosimo pa, da ob prijavi OBVEZNO pod sekcijo »podjetje« navedete ime vaše fakultete, pod »Funkcija v podjetju« pa »študent/ka« oz. »profesor/ica«.

V primeru prijave na dogodek, ki vključuje tudi sodelovanje na testu za pridobitev certifikata pa vsem priporočajo uporabo učbenika »Upravljanje globalnih preskrbovalnih verig«. Učbenik lahko naročite ob postopku prijave (obvezno napišite naslov za pošiljanje) ali pa jim pišite na izobrazevanje@gs1si.org. Dodatno so za vas pripravili tudi delovni zvezek, s katerim boste utrdili svoje znanje z vajami in vprašanji, dostopen pa je na naši spletni strani (pdf).

Povezava do prijave: https://www.gs1si.org/Kaj-ponujamo/Izobra%C5%BEevanja/Dogodki/Pridobite-certifikat-Razume-standarde-GS1

 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 10. junij 2020 | v kategoriji: