[VABILO] Konferenca SI Predsedstva Svetu EU "Vseživljenjska telesna dejavnost"


Vabimo vas na konferenco slovenskega Predsedstva Svetu EU z naslovom "Vseživljenjska telesna dejavnost", ki bo 24. septembra 2021 potekala v živo v hotelu Rikli Balance ob Blejskem jezeru.

Prednostna tema konference bo vseživljenjska telesna dejavnost, tudi v luči pandemije COVID-19. Namen konference je spodbujanje oblikovanja programov vseživljenjske telesne dejavnosti in usmerjanje pozornosti na sisteme za spremljanje telesne zmogljivosti. Program vključuje razprave o izzivih telesne (ne)dejavnosti, vseživljenjski udeležbi v športu, rekreaciji in vadbi, pa tudi o tem, zakaj bi morala Evropa spremljati telesno zmogljivost, spodbujati medsektorsko sodelovanje in kakšna je vloga medijev pri spodbujanju telesne dejavnosti.

Konference se bodo udeležili številni domači in mednarodno priznani strokovnjaki s področja splošne telesne dejavnosti, predstavniki Evropske komisije, športnega gibanja, generalni direktorji EU za šport in druga zainteresirana javnost.
Delovni jezik konference je angleščina.
Pogoj za udeležbo na konferenci je dokazilo o PCT.
V prilogi pošiljamo osnutek dnevnega reda konference.

Na dogodek se prijavite tako, da izpolnite prijavnico, ki je dostopna na naslednji povezavi: https://dogodki.vlada.si/my-account-delegation-accreditation-form?eventid=93.

Vljudno prosimo vse, da končajo postopek registracije najpozneje do 10. septembra 2021. Naša ekipa predsedovanja vam je na voljo za vsa morebitna vprašanja v zvezi s konferenco (pseu2021-sport@gov.si).
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 08. september 2021 | v kategoriji: