[ŠTUDENTSKO DELO] V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane iščejo nove zunanje sodelavce


MGMLČe si komunikativna in razmišljujoča oseba, neguješ materni jezik, poleg tega govoriš tudi angleško in katerega izmed drugih tujih jezikov (nemško), če te veseli delo s starejšimi, če imaš izkušnje z delom z otroki, imaš status študenta, hkrati pa ti je blizu tudi skrb za dediščino, tvoja radovednost pa se med drugim vrti okrog zgodovine in umetnosti, se prijavi za študentsko delo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane!

Svoj življenjepis z motivacijskim pismom najkasneje do ponedeljka, 14. 1. 2019, pošlji na naslov janja.rebolj@mgml.si

Na tem naslovu dobiš tudi odgovore na morebitna dodatna vprašanja. Že v drugi polovici meseca januarja 2019 te bomo povabili na razgovor, pri čemer boste imeli prednost kandidati, ki vam je produkcija MGML poznana.

Po razgovoru te čaka možnost najmanj dveletnega honorarnega dela. Kar je zate priložnost za nabiranje izkušenj, ki ti lahko pomagajo pri nadaljnji karierni poti ter možnost za zaslužek, za nas pa obogatitev že zdaj izjemne ekipe zunanjih sodelavcev iz vrst študentov zgodovine, umetnostne zgodovine, arheologije, antropologije, etnologije, sociologije in drugih humanističnih smeri.

Postani del naše ekipe!


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 08. januar 2019 | v kategoriji: