[REDNA ZAPOSLITEV] Asistent s področja korporativnega komuniciranja


V Pristopove vrste vabijo zavzetega asistenta z znanji s področja korporativnega komuniciranja (odnosov z javnostmi), ki želi sodelovati pri reševanju poslovnih in komunikacijskih izzivov njihovih naročnikov.
 
PRIČAKUJEJO: temeljno poznavanje korporativnega komuniciranja ter razumevanje komunikacijskih kanalov in orodij, vključno z digitalnimi in družbenimi mediji, zaključeno univerzitetno izobrazbo ali absolvent ekonomske ali družboslovne smeri, željo po učenju in razvoju na področju korporativnega komuniciranja, zmožnost učinkovite večopravilnosti, sposobnost timskega dela in samostojno izvrševanje nalog, odlično pisno izražanje v slovenskem jeziku, tekoče pisno in govorno sporazumevanje v angleškem jeziku in obvladanje MS Office, razgledanost, strukturirano razmišljanje, analitične sposobnosti, ciljno usmerjenost, organiziranost, proaktivnost in odgovornost.
 
Če te je zamikalo sodelovanje z njimi in si oseba, ki jo iščejo, jim najkasneje DO 25. MARCA 2020 NA JOB@PRISTOP.SI pošlji svojo prijavo s priloženim življenjepisom. 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 10. marec 2020 | v kategoriji: Karierni center