Skoči do osrednje vsebine

[RED. DELO] V MAO iščejo vodjo trženja


V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) iščejo dinamično, samoiniciativno, motivirano, razgledano in inovativno osebo za zasedbo delovnega mesta vodje trženja.

Lani so v MAO praznovali petdesetletnico delovanja muzeja. Z osredotočenostjo na arhitekturo in oblikovanje, ki sta ključna področja njihovega delovanja, povezujejo dediščino s sodobnimi ustvarjalnimi praksami. S svojimi programi si prizadevajo premakniti meje posameznih strok in spremeniti pogled na vsakdanje življenje. 

Iščejo posameznike, ki dobro razumejo vsebine in delovanje muzeja ter jih zanima aktivacija potenciala na področju trženja v kulturni instituciji. Delo poteka v timskem okolju, je raznoliko in dinamično. Pri svojem delu si prizadevajo širiti obzorja in stopiti korak dlje, zato vabijo posameznike s podobnimi cilji, da se pridružijo ekipi MAO!

Rok prijave20. 12. 2023

Trajanje zaposlitve: določen čas, 60 mesecev

Delovni čas: 40 ur/teden

Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Ekonomija ali visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Marketing in oglaševanje

Plačni razred na podlagi ZSPJS: 35

Opis delovnega mesta in razpisni pogoji so dostopni na povezavi >>


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 30. november 2023 | v kategoriji: Karierni center