[DOGODEK] Napoved dneva odprtih vrat slovenskih startup in tehnoloških podjetij, vstopnice so brezplačne


Drage študentke in študenti,

radi bi vas spomnili, da vse trdo delo, pot in solze, ki ste jih vlagali v svoje izobraževanje vendar niso bili zaman.

Slovenska tehnološka podjetja bodo odprla svoje magične portale in vam omogočila, da raziščete svet najboljših med najboljšimi v veji novega IT-ja. Če se, drage študentke in dragi študenti, vidite  digitalnem/ spletnem/ mobilnem/ podatkovnem/ hardverskem/.../ poslu po končanih študentskih dneh, je to idealna priložnost, da v živo spoznate delovna okolja in kakšen je tipičen dan v pisarni.

STARTUP CRAWL oz. dogodek v okviru dneva odprtih vrat, se bo zgodil ta petek 11. 1. 2019. 

Osebno boste lahko poklepetali z razvijalci, oblikovalci, projektnimi vodjami, 3D animatorji, uredniki in produktnimi vodjami, strokovnjaki za monetizacijo, community managerji in vašimi študentskimi kolegi, ki že izvajajo svoje prve velike korake znotraj inovativnih ekip.

Osnovna ideja Startup Crawl dneva je študentom prikazati kakšno je sodobno tehnološko podjetje in odpreti novo okno za iskanje zaposlitvenih priložnosti v tem sektorju, obenem pa jasno vidijo kaj lahko pričakujejo kot bodoči člani mladih inovativnih ekip.

Podjetja bodo po vsej verjetnosti poskrbela za prigrizke in pijačo! Ne bodo pa priskrbela opravičil za izostanke od predavanj in vaj!


Več informacij:

Spletna stran: http://www.startupjob.si/startup-crawl/

Brezplačne vstopnice na Eventbritu: http://bit.ly/FreeCrawl

Facebook stran: https://www.facebook.com/events/217535062491922/

 

*Dan odprtih vrat slovenskih startup in tehnoloških podjetij poteka ob različnih urah na lokacijah pisarn slovenskih startup in tehnoloških podjetij: AgiledropCleanshelfCytoraD.LabsDataboxDigital SchoolDoctrinaEighteenplusEktimoEurosenderFareboomFirstBloodFlexkeepingGewdGameInfinumInteraKlevio,LakeMediatelyMESIMoneyRebelQlector, RazumSportradarToshlViarVisionectZemanta,

In v prostorih organizacij iz podpornega okolja: ABC acceleratorInkubator Savinjske regijeLjubljanski univerzitetni inkubatorMladi PodjetnikRIC Bela Krajina - Podjetniški inkubator,Ustvarjalnik

Se vidimo na #StartupCrawlSI!
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 07. januar 2019 | v kategoriji: