[DOGODEK] LUI odpira svoja vrata v sklopu dogodka Startup Crawl Slovenije, 10. in 11. 1. 2019


V petek, 11. januarja 2019, bodo slovenska startup in tehnološka podjetja v okviru Startup Crawl 2019* odprla svoja vrata za en dan in eno od teh podjetij bo tudi naš LUI.

Vabimo vas v naše poslovne prostore na Vojkovo 63, od 10.00 do 12.00 ure, kjer boste spoznali naš način dela, začutili ozračje naše delovne klime in LUI skupnosti ter nekatera naša Inkubirana podjetja. Strokovnjaki, študenti, iskalci zaposlitve in prijatelji iz drugih organizacij  - pridite in spoznajte pravi duh našega podjetja!

Kako do nas: https://lui.si/lokacija/

Več o dogodku: http://www.startupjob.si/startup-crawl/lui/

Za brezplačne vstopnice se registrirajte TUKAJ.

 

PREDDOGODEK: V četrtek, 10. januarja ob 18.00 uri, Startupjob.si in Internetweek na LUI-ju organizirata okroglo mizo z naslovom Working in Tech Companies/Zaposlovanje v tehnoloških podjetjih. Pogovarjali se bomo z gosti s področja zaposlovanja in tistimi, ki sodelujejo v procesih zaposlovanja. Beseda bo tekla o kulturi dela v tehnoloških podjetjih, kakšne so koristi in kakšne so trenutne težave slovenskih podjetij.

Gosti okrogle mize bodo:

Moderatorka dogodka bo Gaja Zornada, soustanoviteljica Startupjob.si

Za brezplačne vstopnice se registrirajte TUKAJ.

Vabljeni! Ne pozabite se prijaviti.

 

StartUpCrawl*Startup Crawl 2019, ki ga prirejata Startupjob.si in Internetweek, že četrtič odpira vrata slovenskih startup in tehnoloških podjetij z namenom povezati in predstaviti ključne akterje ekosistema lokalni in mednarodni skupnosti. Startup Crawl je odlična priložnost, da razširite svoj krog poznanstev, spoznate zanimiva podjetja in organizacije v njihovem vsakodnevnem okolju ter raziščete nove priložnosti za zaposlitev.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 07. januar 2019 | v kategoriji: