[PROSTO DELOVNO MESTO] Inštitut za napredno upravljanje komunikacij išče asistenta EU projektov


Inštitut za napredno upravljanje komunikacij, ki se ukvarja z izobraževanji, svetovanjem in EU projekti, zaposli novega sodelavca za podporo izvajanju različnih EU projektov (Erasmus+ in drugi).

Tekoče znanje angleškega in slovenskega jezika, govorno in pisno, je pogoj, saj komunikacija na mednarodni ravni poteka v angleškem jeziku. Izkušnje v mednarodnem (projektnem) okolju so zelo zaželjene.

Delo je zelo raznovrstno, zato se išče samoiniciativnega, odzivnega in odgovornega kandidata, ki se brez težav sooči z novimi izzivi, ima rad dinamiko in ga navdušuje medkulturno, mednarodno okolje. Delo obsega aktivnosti, kot so organizacija dogodkov, raziskovalno delo, priprava projektnih vsebin, sodelovanje v koordinaciji projektnih aktivnosti, administrativna podpora pri pripravi projektne dokumentacije in poročanju, organizacija pilotnih aktivnosti, sodelovanje s ciljnimi skupinami, priprava medijskih sporočil, udeležba na srečanjih projektnih partnerjev v državah EU, upravljanje socialnih medijev, po potrebi in dogovoru tudi kakšni manjši prevodi iz angleščine v slovenščino ipd.

Raznovrstnost dela pušča prostor za kreativnost, učenje in razvijanje veščin ter je vselej stvar dogovora med člani projektnega tima.

Nudimo delo za polni delovni čas s 3 mesečnim poskusnim delom. Zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Začetek dela čim prej oz. po dogovoru. Delovno mesto je v Mariboru.

Vabljeni, da oddate vašo prijavo za prosto delovno mesto z življenjepisom na elektronski naslov info@inuk.si do 26. oktobra 2018.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 23. oktober 2018 | v kategoriji: