Obvestila

Za obdobje:

Pomoč v službi za marketing in globalno transakcijsko bančništvo

V UniCredit Bank, članici vodilne evropske bančne skupine, v kateri združujejo mednarodne izkušnje in lokalno znanje, v svoje vrste vabijo osebe s pozitivnim odnosom do dela.

13. oktober 2017 | Obvestila

Vabilo na konferenco Enotni digitalni trg v EU – priložnosti in izzivi

Pridružite se nam na konferenci o Enotnem digitalnem trgu v petek, 13. 10. 2017 ob 10:00 in z evropskimi poslanci, vrhunskimi strokovnjaki in najboljšimi slovenskimi primeri odkrijte, kakšne možnosti novi digitalni izzivi prinašajo.

13. oktober 2017 | Obvestila

Poziv za 6 mesečno stažiranje na Posebnem sodišču za Kosovo v Haagu

Evropska služba za zunanje delovanje (EEAS) je objavila poziv za 6-mesečno stažiranje na Posebnem sodišču za Kosovo v Haagu, ki deluje v okviru misije EULEX Kosovo.

13. oktober 2017 | Obvestila

Vabljeni na reševanje poslovnih izzivov na »Innovation Jam Challenge«

Vse nadobudne inovatorje in inovatorke vabimo naslednji vikend, 21. in 22. oktobra v ABC Hubu (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana), kjer bomo preživeli razburljiv vikend v reševanju poslovnih izzivov »Innovation Jam Challenge«.

12. oktober 2017 | Obvestila

Prosto mesto za delo asistenta v marketingu in odnosih z javnostmi

TOYOTA ADRIA, d.o.o., mednarodno podjetje s področja avtomobilizma, v svojo ambiciozno ekipo vabi asistenta v marketingu in odnosih z javnostmi (m/ž).

10. oktober 2017 | Obvestila

Natečaj Innovation Challenge 2017

Globalno podjetje Sportradar v sodelovanju s Fakulteto za elektrotehniko Univerze v Ljubljani že drugo leto zapored vabi študente vseh slovenskih fakultet k prijavi na tekmovanje »Innovation Challenge 2017«.

02. oktober 2017 | Obvestila

Prosto delovno mesto analitika za področje marketinških raziskav (m/ž)

Studio Moderna za uspešno doseganje novih ciljev v oddelku Marketinga išče analitika za področje marketinških raziskav (m/ž).

29. september 2017 | Obvestila

Pridruži se Kreativnemu izzivu!

Sodeluj v kreativnem procesu ter skozi svoje oči in svoj medij dokumentiraj zanimive izkušnje prostovoljcev in prostovoljk!

28. september 2017 | Obvestila

Mladi za boljše okolje: okoljski študentski simpozij

Vabljeni na okoljski študentski simpozij, ki je eden ključnih dogodkov znotraj projekta Sinergija spoznanj o okolju med akademsko in lokalno skupnostjo - Mladi za boljše okolje.

25. september 2017 | Obvestila

Agencija za odnose z javnostmi Propiar v svoje vrste vabi asistenta (m/ž)

Agencija za odnose z javnostmi Propiar v svoje vrste vabi asistenta z veseljem do kreativnega snovanja projektov, reševanja komunikacijskih in poslovnih izzivov naročnikov in ljubeznijo do pisanja.

22. september 2017