Obvestila

Za obdobje:

Mladi za boljše okolje: okoljski študentski simpozij

Vabljeni na okoljski študentski simpozij, ki je eden ključnih dogodkov znotraj projekta Sinergija spoznanj o okolju med akademsko in lokalno skupnostjo - Mladi za boljše okolje.

25. september 2017 | Obvestila

Agencija za odnose z javnostmi Propiar v svoje vrste vabi asistenta (m/ž)

Agencija za odnose z javnostmi Propiar v svoje vrste vabi asistenta z veseljem do kreativnega snovanja projektov, reševanja komunikacijskih in poslovnih izzivov naročnikov in ljubeznijo do pisanja.

22. september 2017

Prosto delovno mesto - Vodja oddelka II za promocijo in odnose z javnostmi

SPIRIT Slovenija zaposli vodjo oddelka za promocijo in odnose z javnostmi (m/ž). Kandidat bo usmerjal vsebinsko izvajanje posameznih projektov oddelka, vodil bo projektne skupine in skrbel za gospodarnost oddelka.

15. september 2017 | Obvestila

Samostojni strokovni delavec VII/2 v Službi za komuniciranje UL FRI

Na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani v Službi za komuniciranje zaposlimo samostojnega strokovnega delavca. Iščemo kandidata ali kandidatko za izvajanje odnosov z javnostmi in promocijo fakultete, pisanje novic in sporočil za javnost, organizacijo in izvedbo dogodkov ter objavljane in urejanje spletnih strani in družbenih omrežij.

14. september 2017 | Obvestila

Pridruži se, izboljšaj svoje kompetence in se zaposli v lokalnem okolju!

Vsi mladi, aktivni iskalci zaposlitve, iz Goriške ali Obalno-kraške regije, v starosti med 15 in 29 let ste vabljeni, da se vključite v projekt "Lokalno partnerstvo za povečanje zaposlovanja mladih na lokalnem trgu dela' mladim pomagamo premagovati omenjene ovire".

13. september 2017 | Obvestila

Samostojni strokovni sodelavec za korporativno komuniciranje

Pridruži se iPROM-ovi ekipi in soustvarjaj nove zgodbe na področju digitalnega oglaševanja.

07. september 2017 | Obvestila

Brezplačni tečaji programiranja

V Zavodu Ypsilon, najbolj prepoznani nevladni organizaciji za mlade v Sloveniji, bodo organizirali 10 brezplačnih tečajev programiranja v slopu programa "Innovation Jam Couser" s priznanimi strokovnjaki iz podjetja Smart Ninja v različnih krajih po celotni Sloveniji.

23. avgust 2017 | Obvestila

Študentsko delo v UniCredit Banka Slovenija d.d.

V UniCredit Bank, članici vodilne evropske bančne skupine, v kateri združujejo mednarodne izkušnje in lokalno znanje, v svoje vrste vabijo osebe s pozitivnim odnosom do dela.

23. avgust 2017 | Obvestila

[Alumni FDV] Urška Učakar - nikdar nisem razmišljala o drugi smeri

Urška Učakar je diplomantka in magistrica mednarodnih odnosov . Zaposlena je na Ministrstvu za zunanje zadeve. Glede študija na Fakulteti za družbene vede meni, da sta med glavnimi kvalitetami, ki jih usvoji študent, prilagodljivost različnim situacijam in sposobnost hitrega opravljanja velike količine dela.

22. avgust 2017 | Alumni

[Alumni FDV] Uroš Krek - potrebno je bilo veliko učenja, improviziranja, prepričevanja, sodelovanja in vodenja

Uroš Krek je že mlad dobro vedel, da želi delati v vojski. Med študijem si je ustvaril družino, nekaj dni po diplomi pa dobil prvo službo. Sodeloval je pri osamosvajanju Slovenije in nosil prvo slovensko zastavo.

14. avgust 2017 | Alumni