Obvestila

Za obdobje:

Nagradni razpis za najboljša diplomska, magistrska in doktorska dela

Društvo za združene narode za Slovenijo razpisuje nagrade za najboljša diplomska, magistrska in doktorska dela s področja delovanja Organizacije združenih narodov, obranjena med 1. avgustom 2016 in 31. julijem 2017.

20. julij 2017 | Obvestila

[Alumni FDV] Tjaša Ficko - sledite svojim sanjam, imejte visoke cilje in ne pustite se prepričati, da česa ne zmorete

Tjaša Ficko je diplomantka Fakultete za družbene vede, študijskega programa komunikologija, smeri tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi. Od leta 2010 v Mestni občini Ljubljana zaseda mesto podžupanje. Pooblaščena je za področja korporacijskega komuniciranja ter kulture, turizma, mednarodnih odnosov, zdravja in socialnega varstva. ​

20. julij 2017 | Alumni

Vabilo na CV kliniko

Vabimo te na CV kliniko, ki bo potekala dne 19. julija 2017 med 10.00 in 16.00 uro v prostorih Fakultete za družbene vede.

13. julij 2017 | Obvestila

[Alumni FDV] Maruša Kerec - od malega sem že govorila, da bom novinarka, ko bom velika

Maruša Kerec, univerzitetna diplomirana komunikologinja, je radoživa, aktivna, vedra, hrabra in navdušena novinarka in voditeljica na radiu Val 202, ki zase pravi, da se ne želi umeščati v noben okvir in se opredeljevati – če dobi dobro idejo ali izziv, se z veseljem loti katerekoli teme.

11. julij 2017 | Alumni

Zavod za turizem in kulturo Kranj išče zunanjega strokovnega sodelavca za vsebinski marketing

Za komuniciranje znamke Visit Kranj se išče poznavalec vsebinskega marketinga, ki je hkrati tudi tekstopisec in vodja trženjskih projektov, z razumevanjem delovanja tradicionalnih in digitalnih orodij promocije in trženja.

10. julij 2017 | Obvestila

Globalno podjetje za mobilno plačevanje vabi k sodelovanju

Uspešno hitro rastoče globalno podjetje z licenco za mobilno plačevanje po celem svetu, član evropskega gospodarskeg sveta, išče dobre prodajnike za pokritje slovenskega trga.

03. julij 2017 | Obvestila

Razpis za podporo pri razvoju poslovne ideje in zagonu lastnega posla

Prijavite se na razpis Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja za podporo pri razvoju poslovne ideje in lastnega posla.

29. junij 2017 | Obvestila

Podjetje Smart Com in Elektroinštitut Milan Vidmar vabita na mednarodni hackathon HackElect

V oktobru bo potekalo dvodnevno tekmovanje kreativnih posameznikov, ki razmišljajo izven okvirov, z namenom najti inovativne rešitve na področju elektroenergetike in tehnologij »pametnih omrežij«.

29. junij 2017 | Obvestila

[Alumni FDV] Mag. Petra Lesjak Tušek - novinarstvo je način življenja

Petra Lesjak Tušek je kot diplomirana novinarka zaposlena v časopisni hiši Večer. Svojo novinarsko pot je začela na Radiu Slovenija. Leta 2002 je prejela novinarsko nagrado bratstvo resnice za perspektivno novinarko, leta 2015 je pa je bila kot prva ženska izvoljena na čelo Društva novinarjev Slovenije.

27. junij 2017 | Alumni

Poletno delo v oglaševalski agenciji

Vsi ki vas zanima delo v oglaševalski agenciji vabljeni, da se prijavite na razpisano delovno mesto za poletno delo.

16. junij 2017 | Obvestila