Strokovno izpopolnjevanje

 • Strokovno izpopolnjevanje

  Svet se danes vrti tako, da ljudje sami po sebi razumemo, da sta vzdrževanje in nadgradnja naših znanj nujna, če naj ne le dolgoročno, temveč tudi kratkoročno ostanemo konkurenčni na trgu dela in delovnem mestu.

 • Strokovno izpopolnjevanje

  Družba znanja potrebuje ljudi, ki po končanem formalnem študiju svoje znanje izpopolnjujejo. Fakulteta za družbene vede zato ponuja različne seminarje in usposabljanja, ki jih prilagodi vašim potrebam.

 • Nadgradite svoje znanje
  s strokovnim izpopolnjevanjem.

  Formalne oblike izobraževanja
  Tuji jeziki
  Delavnice, seminarji, tečaji
  Izobraževanja po meri

FDV se ponaša z najdaljšo tradicijo družboslovnega raziskovanja in pedagoškega dela na Slovenskem ter sodi med večje družboslovne fakultete v Evropi. Paleta znanj, ki jih znamo podati tistim, ki želijo biti konkurenčni na trgu, je resnično široka, naši pedagogi pa so vodilni na svojih področjih. Različnim poklicnim profilom ponujamo kakovostno pridobivanje praktičnih znanj s področja komunikologije, menedžmenta, politologije, sociologije, kulturologije in tujih jezikov.

Kontakt in naročila

Tatjana Zajc
Fakulteta za družbene vede
Kardeljeva ploščad 5
1000 Ljubljana

Telefon: 01 / 5805 122
Fax: 01 / 5805 101

Epošta: tatjana.zajc@fdv.uni-lj.si

Kontakt za tečaje tujih jezikov

Tina Černčič Tomaževič
Fakulteta za družbene vede
Kardeljeva ploščad 5
1000 Ljubljana

Telefon: 01 / 5805 180
Epošta: tina.cerncic-tomazevic@fdv.uni-lj.si

Program za izpopolnjevanje družboslovnega znanja

V skladu z akreditiranimi vpisnimi pogoji se lahko na programe 2. stopnje na FDV vpišejo tudi diplomanti triletnih  dodiplomskih  programov (180 ECTS), vendar morajo pridobiti manjkajočih 60 kreditnih točk v okviru Programa za izpopolnjevanje družboslovnega znanja.

Izobraževanja po meri

Nudimo izobraževalne storitve za zaključene skupine, povsem prilagojene potrebam vaše organizacije in zaposlenih v njej. Skupaj z vami pripravimo vsebine in dejavnosti. Izobraževanje lahko poteka v fakultetnih prostorij, ali pa naši strokovnjaki pridejo k vam. 

Formalne oblike izobraževanja

Poljubno izbirate predmete akreditiranih študijskih programov, ki potekajo na fakulteti.  Študij poteka po nabirnem kreditnem sistemu. Imate enake obveznosti kot študenti, vpisani na študijske programe. Na koncu opravljenih obveznosti, pridobite potrdilo z opravljenimi kreditnimi točkami pri predmetu, ki je uporabno v formalnih študijskih programih in drugje. 

Tečaji učenja tujih jezikov

Za vse tiste, ki vas zanimajo tuji jeziki oz. za vse, ki želite dopolniti svoje znanje tujih jezikov,  smo v študijskem letu 2016/2017 pripravili ponudbo jezikovnih tečajev, ki jih bodo izvajali lektorji za tuje jezike...