Obvestila

Za obdobje:

[Intervju] Aleksandra Barić študentom - razmišljajte o prihodnosti, imejte VELIKE cilje

Aleksandra Barić je magistrica politologije, danes zaposlena na Britansko-slovenski gospodarski zbornici. Zelo aktivna je bila že v času študija in enako svetuje tudi študentom – če si med študijem dovolj aktiven, če znaš poiskati svojo tržno nišo, svojo pot, se da vse. Meni, da je iztočnica za vsako novo zaposlitev dober življenjepis z relevantnimi izkušnjami.

22. februar 2017 | Alumni

Razpisan je natečaj za 10.000 EUR

Vabjeni k sodelovanju v mednarodnem natečaju za pripravo najspektakularnejšega kulturnega dogodka. Izbranec natečaja bo nagrajen z 10.000 EUR.

22. februar 2017 | Obvestila

Brezplačni dogodek - »3P - Pripravljeni na podjetniško pot?«

Vabljeni na brezplačni dogodek z naslovom "3P - Pripravljeni npodjetniko pot?", ki bo potekal dne 7. marca 2017 ob 16.00 uri v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

21. februar 2017 | Obvestila

[Intervju] Jelica Lazarević Lajovic - dobro je biti malo drugačen

Jelica Lazarević Lajovic je diplomantka kadrovsko-menedžerske smeri. Danes je direktorica kadrovske službe v podjetju Vzajemna zdravstvena zavarovalnica. Pri Vzajemni je začela delati že kot študentka in nato gradila kariero. Mladim svetuje, naj čim prej začnejo graditi svojo pot in naj jih ne bo strah ničesar.

16. februar 2017 | Alumni

Odprt je razpis za Kadrovski UP 2017

Vabljeni, da prijavite vaše delo na razpis za priznanje za najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega managementa.

13. februar 2017 | Obvestila

Tečaji učenja tujih jezikov v 2. semestru in v mesecu septembru študijskega leta 2016 / 2017

Za vse tiste, ki vas zanimajo tuji jeziki oz. za vse, ki želijo dopolniti svoje znanje tujih jezikov, smo v študijskem letu 2016/2017 pripravili ponudbo jezikovnih tečajev, ki jih bodo izvajali lektorji za tuje jezike.

09. februar 2017 | Obvestila

[FDV Alumni] Tine Lugarič - komunikacija je najpomembnejši del našega obstoja

Tine Lugarič, rojen in zaprisežen kreativec, odločen snovalec uspešnih oglaševalskih sporočil, prepoznanih in nagrajenih tudi v tujini, se je za svojo karierno pot odločil še pred zaključkom študija. Delovne izkušnje je bogatil s študijem komunikologije in vzporedno udejanjal teorijo v praksi ter prepoznaval prakso v teoriji.

07. februar 2017 | Alumni

Nagrada za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo

Mladinski svet Slovenije razpisuje nagrado za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo s področja mladih v letu 2016.

26. januar 2017 | Obvestila

Vas zanima delo na Radiu Študent?

Zavod Radio Študent razpisuje avdicijo za napovedalke/napovedovalce oz. špikerice/špikerje ter avdicijo za tonske tehnice in tehnike.

23. januar 2017 | Obvestila

Nova delovna mesta

Na področju trženja in tržnega komuniciranja kar nekaj priložnosti za delo...

20. januar 2017 | Obvestila