Obvestila

Za obdobje:

Šudentsko delo v oddelku Trženje

Slovensko-nemška gospodarska zbornica Deutsch-Slowenische Industrie- und Handelskammer nudi študentsko delo v oddelku Tržnje s poudarkom na organizaciji dogodkov in spletnem marketingu.

20. april 2017 | Obvestila

Osmega Zaposlitvenega mostu se je udeležilo 150 študentov vseh programov

V torek 11. 4. 2017 je na Fakulteti za družbene vede potekal že 8. tradicionalni Zaposlitveni most. Osrednja tema letošnjega dogodka je bila digitalizacija in spremembe, ki jih le ta povzroča.

18. april 2017 | Dogodek

Imate podjetniško žilico in si želite soustvarjati zgodbo o uspehu?

Pridružite se mladi in prodorni ekipi, ki v sklopu skupine Studio Moderna Slovenija, razvija blagovno znamko Megabon.​

07. april 2017 | Obvestila

Prosto delovno mesto

Zadružna zveza Slovenije, z.o.o., išče sodelavca na področju odnosov z javnostmi in promocije. Pogoj je zaključena univerzitetna izobrazba novinarstva, ali absolventski staž.

06. april 2017 | Obvestila

Povežite se s podjetji četrte industrijske revolucije in se jim predstavite na hitrih zmenkih

Karierni centri UL vabijo na karierni dogodek z naslovom »Povezujemo se«, ki bo potekal dne 19. 4. 2017 med 14:30 in 18:00 uro na Fakulteti za upravo.

05. april 2017 | Dogodek

Prejemnica nagrade za najboljše magistrsko delo s področja mladih, je magistrica naše fakultete, Jasmina Hauptman

Za najboljše magistrsko delo v kategoriji magistrskih del po bolonjskem programu in diplomskih del po starem programu, ki jo podeljuje v letu 2017 že osmič zapored Mladinski svet Slovenije (MSS), je bila razglašena magistrska naloga Jasmine Hauptman, diplomantke naše fakultete. Čestitamo!

05. april 2017 | Dosežki

Vabilo na predstavitev in predavanje Četrta industrijska revolucija / 4 I. R.

Igor Pauletič, prevajalec knjige dr. Klausa Schwaba, ČETRTA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA in ustanovitelj slovenskega svetovalnega podjetja FrodX, bo skozi prizmo ugotovitev v knjigi in na podlagi lastnih izkušenj predstavil, kako dostopnost informacij in tehnologije četrte industrijske revolucije spreminjajo nakupne navade potrošnikov in podjetij,...

27. marec 2017 | Obvestila

Razpis štipendij AD FUTURA za dodiplomski in podiplomski študij v letu 2017/18

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je konec decembra 2016 objavil javni razpis štipendij Ad futura za študij vtujini za leto 2017.

23. marec 2017 | Obvestila

Sodelujte v žrebu za brezplačno prijavnino za letošnji SOF

Slovenski oglaševalski festival v sodelovanju s Fakulteto za družbene vede članom alumni kluba FDV podarja eno polno prijavnino za obisk letošnjega festivala.

22. marec 2017 | Obvestila

Vabilo k prijavi na razpis

Vabimo vas k prijavi na razpis za 15. program stažiranja organizacije NATO. Sedež organizacije NATO je zaveznicam posredoval obvestilo o 15. programu stažiranja (NATO Internship Programme) za leto 2018, namenjen udeležencem iz držav članic NATA. Rok za prijave je 28. april 2017.

16. marec 2017 | Obvestila